Portfolio pagina van animatiestudio in Breda

Mooi werk

Zet uw kijker aan tot actie!

Welkom op de portfoliopagina van Content Desq! Een bedrijf gespecialiseerd in het maken van animatievideo’s en innovatief en creatief ontwerp gevestigd in Breda. Mijn passie is om boodschappen op een visueel aantrekkelijke en opvallende manier te communiceren. Of het nu gaat om een productlancering; bedrijfsvideo of een educatieve animatie, ik kan u helpen uw boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen. Bekijk mijn werk om te zien hoe ik in het verleden  klanten heb geholpen hun boodschap te communiceren.

2D Animatie

Wil jij weten wat jouw animatie gaat kosten?

3D Animatie

Motiongrafic video

Promotiefilm

Krachtig visueel ontwerp

Onze aanpak van ontwerp is uniek en innovatief. We geloven dat een frisse blik en out-of-the-box denken leidt tot verbluffende resultaten. Onze ontwerpen ademen originaliteit en zetten de standaard voor de branche.
Innovatief ontwerp van de brochure cover met gebruik van moderne vormen en kleuren. Laat uw merk opvallen met onze unieke stijl.
Ontwerp professioneel visitekaartje met uw bedrijfsnaam, contactgegevens, logo en unieke afbeelding. Laat een goede eerste indruk achter bij nieuwe connecties
Ontwerp van een corporate advertentie: professioneel en effectief communiceren met uw doelgroep.
Een opvallend beeldkenmerk voor presentatie coaching met een heldere en professionele uitstraling. Laat uw publiek overtuigd achter met ons ontwerp.
Innovatie en stijl gaan hand in hand in ons werk. Wij geloven dat een ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is, de beste oplossing biedt. Onze frisse benadering zorgt voor een uniek en verbluffend eindresultaat.
Een social media advertentie ontworpen om op te vallen en te converteren, met een heldere en aantrekkelijke afbeelding en een krachtige boodschap.
Ontwerp een unieke huisstijl voor uw bedrijf om uw merk te versterken en herkenbaarheid te verhogen. Van logo tot kleuren en typografie, alles moet aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit."
"Een complete corporate brochure met een professioneel ontwerp, duidelijkheid en consistentie, geschikt voor uw bedrijf om uw visie, producten, en diensten te presenteren.

Mag ik contact met je opnemen?

Ja, ik wil meer weten over de werkwijze en prijzen van unieke visuele communicatie voor mijn bedrijf.